Betaalinformatie

IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Je wordt doorgestuurd naar je eigen bank. Nadat je de betaling hebt gedaan, keer je automatisch terug op onze site en is je bestelling bevestigd.

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode van België. Je wordt naar je eigen bank doorgestuurd en je moet vervolgens een radar gebruiken om de betaling mee af te ronden.

Als je betaalt met een creditcard, moet je je kaartnummer, vervaldatum en ccv invullen op de afrekenpagina en daarna moet je vervolgens de betaling verifiëren via je creditcard provider en hierna is je bestelling dan bevestigd. Je creditcardgegevens worden beschermd tegen identiteitsfraude.

Shop Pay is een optie voor versnelde checkout die de winkelervaring verbetert. Hiermee kunnen e-mailadressen, creditcardgegevens, verzend en factuurinformatie worden opgeslagen, waardoor het afrekenproces sneller en gemakkelijker verloopt.

Met klarna betaal je achteraf. Dat houd in, dat je eerst het product ontvangt en daarna pas hoeft te betalen. Opmerking. Je dient binnen 30 dagen het aankoopbedrag te betalen, tenzij je het product hebt geretourneerd of de bestelling geannuleerd is.